TOT ce nu stiai despre PRObiotice

Oamenii de stiinta spun ca probioticele sunt microorganisme vii, care atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, confera sanatate florei tale intestinale.

Intrebarea e: pot PRObioticele sa razbeasca singure?

Intrebarea induce intr-o anumita masura si raspunsul. Nu, PRObioticele nu pot supravietui prea mult timp singure.

De ce? Ca orice organism viu, supravietuirea fara hrana nu este posibila. Prin urmare, si PRObioticele, bacteriile bune, numite Bifidobacterii sau Lactobacilli, trebuie sa se inmulteasca pentru a asigura echilibrul si sanatatea florei intestinale si pentru asta e necesar sa primeasca “hrana”.

Asa cum spune si proverbul: Unde-s doi, puterea creste: PREbiotice + PRObiotice = SINBIOTICE

Ce sunt PREbioticele?                                                                              

Potrivit Asociației Stiintifice Internationale pentru Probiotice si PREbiotice, cele din urma reprezinta hrana de care PRObioticele au nevoie pentru a se inmulti si a creste intr-un mediu propice, fiind benefice pentru flora intestinala si pentru o stare buna de sanatate in general.

Pentru ca flora ta intestinala sa isi recapete echilibrul si sa functioneze din nou la parametri optimi, nu este suficient sa ii oferi doar o cantitate mare de PRObiotice.

Fiterman Pharma a creat in conditii strict controlate si reglementate de: TUV Austria (2012), GMP, TUV Austria (2015) gama Bonflor. Combinatia sinergica dintre PRObiotice si FOS (Fructooligozaharide = PREbiotic) face ca 1 miliard de tulpini benefice sa se transforme in 10 miliarde, doar pentru ca acestea primesc mancarea de care au nevoie. E minunat, nu?!

La ce te ajuta Sinbioticele?

  • Ajuta la combaterea bacteriilor daunatoare – fiind substante cu rol protector, opresc procesul de dezvoltare a bacteriilor nocive
  • Fortifica sistemul imunitar
  • Refac flora intestinala dupa un tratament cu antibiotice
  • Lupta cu ardoare impotriva infectiilor de orice fel

Sinbioticile Bonflor sunt produse fabricate in conditii optime de temperatura si umiditate, iar forma lor farmeceutica e conceputa astfel incat sa se plieze pe nevoile fiecarui pacient. De exemplu, Bonflor capsule este formulat sub forma de capsule gastrorezistente care protejeaza tulpinile probiotice de impactul aciditatii din stomac; pentru copii sunt recomandate picaturile sau plicurile, fiind mai usor de administrat.

Poti comanda produsele de aici.

Distribuiti acest articol ...
Share on Facebook
Facebook
0