simi-c-intri-la-menopazu-f-i-un-test-i-n-5-minute-tii-rspunsul

Din moment ce ai dat click pe acest articol si ai inceput sa citesti aceste randuri inseamna ca menopauza reprezinta un subiect de interes. Pentru tine, pentru partenera ta, pentru mama ta, pentru matusa ta sau poate pentru o prietena.


Simptomele menopauzei sunt multe si uneori confuze, iar solutia la aceasta problema pare greu de gasit, cu toate ca bufeurile, transpiratiile nocturne, insomniile si nervozitatea au pus stapanire pe viata ta sau a cuiva drag tie.


Stii ca menopauza este o etapa fireasca in viata fiecarei femei si ca apare de obicei intre 40 si 55 de ani. Din cauza schimbarilor hormonale, jumatate dintre femeile la premenopauza se confrunta cu o serie de tulburari somatice precum bufeuri, transpiratii nocturne, tendinta de ingrasare, scaderea libidoului si atrofie vaginala. Mai mult, dezechilibrul hormonal conduce si la tulburari psihice cum ar fi irascibilitate, plans facil, relatii interpersonale dificile, stari depresive si la tulburari cognitive precum modificari ale atentiei, memoriei, scaderea capacitatii de concentrare si dezvoltarea unor complexe de inferioritate.


Pentru ca ne dorim sa va stim bine pe tine sau pe cele dragi tie, iti recomandam o metoda simpla care sa confirme ca aceste simptome nu anunta altceva decat o etapa fireasca din viata: menopauza.

Mastrelle Meno test pentru menopauza este usor de folosit acasa, iar in maxim 5 minute stii daca menopauza este vinovata pentru bufeuri, transpiratii nocturne, insomnii si nervozitate.


Mastrelle Meno Test pentru menopauza se face usor, acasa, precum un test de sarcina.


Este cu adevarat de ajutor, asa-i? Iar daca testul pentru menopauza Mastrelle Meno iti indica faptul ca simptomele sunt specifice menopauzei, atunci iti recomandam si Mastrelle Meno I capsule, care calmeaza toate aceste manifestari. In perioada de instalare a menopauzei, combinatia dintre extractele de Cimicifuga racemosa si Vitex agnus-castus are efecte pozitive asupra bufeurilor, transpiratiilor nocturne si tulburarilor de somn. Extractul de Rhodiola rosea amelioreaza semnificativ anxietatea, stresul si alte stari emotionale negative, iar melisa induce instalarea unei stari de relaxare si calm, necesara restabilirii echilibrului emotional.

Vitamina B6 este deseori denumita vitamina „antistres” deoarece reduce efectele negative ale stresului asupra sistemului nervos, ajutand la reglarea somnului si a bunei dispozitii.

Poti afla informatii utile, sfaturi de la specialisti si solutii pentru aceasta etapa pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook Feminitate pura.


Produsele le puteti comanda de aici.

Citește și...

Am selectat câteva articole care s-ar putea să te intereseze. Nu ezita să arunci o privire și să ne spui părerea ta!