Cele mai frecvente boli care vin odată cu toamna și începerea școlii

În curând începe un nou an școlar. Mii de emoții pentru preșcolari, școlari și, mai ales, pentru părinții lor. Odată cu noul an școlar vine toamna cu „ale ei capricii” – schimbări de temperatură, viroze, vânt, bacterii ș.a.

Adesea, toamna sunt transmise boli precum viroze digestive și respiratori; „boli ale mâinilor murdare” – parazitoze; infecții microbiene; alergodermii; răceală și gripă.

De asemenea, în colectivitate se pot „căpăta” boli precum adenoidite; otite; rinofaringită; bronșite; parazitoze intestinale; enterocolite; pneumonii; boli infecțioase „ale copilăriei”; infecții virale digestive; conjunctivită.

Astfel de situații pot fi prevenite printr-o igienă riguroasă a corpului și a mediului în care trăiește copilul; printr-o alimentație sănătoasă; prin hidratare; printr-un control preventiv efectuat de medicul școlar; prin joculețe prin care copii să deprinde importanța igienei personale; dacă copilul este bolnav, trebuie să stea acasă, să consulte un medic și să anunțe cadrele didactice privind situația sa.

Începerea școlii vine cu multe bucurii, dar și mici probleme de sănătate. Ai grijă de imunitatea celui mic. Cele mai complexe formule pentru întărirea sistemului imunitar sunt Proimmunity® capsule; Proimmunity® sirop; Vitamina C Kids portocale și Vitamina C Kids zmeură.

Proimmunity® capsule este un produs natural, fără coloranti, aromatizanți, conservanți sau îndulcitori sintetici. Crește rezistența organismului la infecții și se administrează de la 7 ani. 

Proimmunity® sirop are o administrare comodă și gust plăcut. Un produs natural, fără coloranți, aromatizanți sau îndulcitori sintetici. Se administrează de la 1 an și crește rezistența organismului la infecții. 

Vitamina C este un nutrient indispensabil desfășurării normale a proceselor fiziologice. Vitamina C nu poate fi însă sintetizată sau stocată de organismul uman. În acest sens necesarul de vitamina C va fi asigurat printr-o alimentatie adecvată și cu ajutorul suplimentelor nutritive, cum sunt Vitamina C Kids portocale și Vitamina C Kids zmeură.

Un nou început pentru unii și final de poveste pentru alții. În ambele cazuri, mult succes tuturor!

Distribuiti acest articol ...
Share on facebook
Facebook
0

Produse recomandate

Alinan<sup>®</sup> Proimmunity<sup>®</sup> capsule
Alinan® Proimmunity® capsule

Cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii!

AFLĂ MAI MULTE
Alinan<sup>®</sup> Proimmunity<sup>®</sup> sirop
Alinan® Proimmunity® sirop

Cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii!

AFLĂ MAI MULTE
Alinan<sup>®</sup> Vitamina C Kids portocale
Alinan® Vitamina C Kids portocale

Alinan® Vitamina C Kids se prezinta sub forma de comprimate masticabile cu un continut bogat in vitamina C

AFLĂ MAI MULTE
Alinan<sup>®</sup> Vitamina C Kids zmeura
Alinan® Vitamina C Kids zmeura

Alinan® Vitamina C Kids se prezinta sub forma de comprimate masticabile cu un continut bogat in vitamina C.

AFLĂ MAI MULTE