Cum sa fii un bunic grozav pentru nepoteii tai

Cand esti un bunic grozav sau cum ar spune generatia nepotilor vostri „cool” nu starnesti doar admiratia prietenilor, a membrilor familiei sau a vecinilor, starnesti mai ales respectul si admiratia celor pe care-i iubesti cel mai mult – ai tai nepotei.

In continuare va vom oferi cateva sfaturi prin care puteti deveni bunici mai cool.

  1. Organizeaza o petrecere surpriza

Decoreaza camera cu balone, cumpara-i un tort, un mic cadou si organizeaza-i o petrecere surpriza. Mai ales dupa o saptamana grea la scoala, o petrecere surpriza si putina atentie e tot ce are nevoie.

  1. Afla ce persoanaje/vedete admira si vorbeste despre asta

Fie ca este vorba de vreo vedeta de pe internet, un fotbalist sau un star de la cinema, vorbiti despre ei si aflati de ce ii admira, ce calitati au remarcat la respectivii oameni si de ce ii prefera.

Apoi, chiar daca nu e activitatea voastra preferata, mergeti cu ei fie la un meci, fie la un film sau la teatru. Cu siguranta veti primi titlul de ”Cel mai bun bunic al anului” din partea lor.

  1. Continua sa inveti si sa afli mai multe despre ce-l pasioneaza

Doar pentru ca esti bunic/a nu inseamna ca stii tot sau ca ai experimentat tot. Viata are inca multe lucruri pe care nu le-ai explorat, multe mistere si lectii de invatat. Tot ce trebuie sa faci e sa ramai deschis si sa continui sa fii curios. In mod cert asta te va face sa fii un bunic ”cool”.

Asculta-l atunci cand vorbeste despre vreun joc de pe tableta, o aplicatie recenta sau cea mai noua descoperire din industria IT. Vei fi surprins de cate lucruri poti invata.

  1. Mergeti cu ei intr-o scurta vacanta

Fie ca mergeti cu ei in alt oras, la gradina zoologica sau la un muzeu e important sa mai schimbe mediul din cand in cand, sa afle si despre alte culturi, sa experimenteze lucruri noi si sa-si dezvolte spiritul de aventura si curiozitatea.

Povesteste-le lucruri din istorie, amanunte inedite, amuzante, pentru ca a fi un bunic cool inseamna a fi si un bun povestitor.

 

Stim ca a fi un bun bunic nu e tocmai o meserie usoara. Important e sa fiti voi insiva, sa nu renuntati la valorile voastre chiar daca le considerati de moda veche. Pot fi de mare pret.  Invatati-i valori si principii solide care sa contribuie la dezvoltarea lor.

Amintiti-va ca Alinan e alaturi de parinti si bunici pentru ca cei mici sa se bucure de tot ce-i mai bun. Grija pentru voi si preocuparea permanenta pentru a oferi calitate si solutii la orice problema a micutului sunt si vor ramane prioritatile noastre.

Am creat tot ce-i mai bun pentru cei pe care-i iubesti cel mai mult!

 

Distribuiti acest articol ...
Share on facebook
Facebook
0