Imunitatea copilului tau – poveste cu happy end

imunitate copii
Parinti, nu uitati ca imunitatea presupune si un regim alimentar sanatos.
Din alimentatia copiilor nu trebuie să lipseasca fructele si legumele. Acestea contin antioxidanti, vitamine si minerale esentiale pentru sistemul imunitar
De asemenea, au nevoie de un program de odihna riguros. Daca nu se odihnesc suficient, organismele lor isi pierd mecanismele de aparare naturale si se vindeca mai greu de boli.
Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont este activitatea fizica. Exercitiile fizice contribuie la o mai buna circulatie a sangelui, iar acest lucru duce la o functionare mai buna a plamanilor si a inimii, fapt care creste imunitatea.
Totodata, copiii trebuie invatati ce inseamna o igiena corecta, mai ales atunci cand intra in colectivitate. Trebuie incurajati sa adopte obieceiuri simple ca spalatul pe maini si acoperirea gurii atunci cand tusesc sau stranuta.
Evitati folosirea exagerata a antibioticelor. Daca acest tip de medicamente este utilizat in exces, bacteriile pot sa devina rezistente la ele. Asadar, atunci cand copilul are o boala bacteriana care in mod normal se trateaza cu antibiotice, e posibil ca tratamentul sa nu dea rezultate.
Alinan Proimmunity sirop este un supliment alimentar care poate fi administrat pentru buna functionare a sistemului imunitar, inclusiv in perioada imbolnavirilor. Creste rezistenta organismului la infectii, putand fi administrat incepand cu varsta de 1 an. Este un produs natural, fara coloranti, aromatizanti, sau indulcitori sintetici.
Puteti comanda produsele noastre de aici.
Distribuiti acest articol ...
Share on facebook
Facebook
0