Imunotus pune tusea la colt

Noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie… Nu e mult de cand au inceput scoala si gradinita si numeri deja lunile pana la venirea primaverii. Racelile se tin ca scaiul de copilul tau, iar tusea productiva si iritativa de care parca nu mai scapa nu il lasa sa se odihneasca si nici sa faca activitati.

Este important sa stii ca in tratamentul tusei productive nu este recomandat sa ii administrezi antitusive pentru ca acestea anihileaza reflexul de tuse si daca mucusul si infectia nu pot fi eliminate, vor duce la complicatiile si boli mai grave (precum pneumoniile).

Asta inseamna ca atunci cand micutul tau se confrunta cu tuse productiva, trebuie sa il ajuti sa elimine cat mai repede mucusul pentru ca zilele de tuse sa fie mai putine.

Efect dupa prima zi de administrare

Gama Imunotus ofera solutii eficiente pentru copiii care se confruta cu tusea productiva, sub forma de sirop, plicuri si capsule. Imunotus contine extracte naturale standardizate de fructe si flori de soc, cimbru si ciubotica-cucului, care au actiune expectoranta si fluidifica secretiile. Totodata, stimuleaza si sistemul imunitar, datorita continutului de vitamina C.

Pe langa extracte naturale standardizate si vitamina C, Imunotus 2+, Imunotus 8+, Imunotus capsule si Imunotus Forte contin si acetil-cisteina, care fluidizarea secretiile mucoase si favorizeaza expectoratia.

Distribuiti acest articol ...
Share on facebook
Facebook
0

Produse recomandate

Alinan Imunotus sirop
Alinan Imunotus sirop

Alinan® Imunotus®, sirop este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii cu varsta peste 2 ani.

AFLĂ MAI MULTE