Profever scade febra bebelusilor in siguranta

Ne place sa credem despre noi ca suntem parinti relaxati si ca nu ne speriem cu una, cu doua. Mai putin insa cand vine vorba despre febra celor mici. Atunci ne cuprinde imediat panica, scoatem repede cele 2-3 termometre pe care le avem in casa si incepem sa verificam temperatura micutilor din doua in doua minute, poate, poate a mai scazut.

Inainte de a ne alarma, este important sa stim cand sa masuram temperatura copiilor. Astfel, nu este indicat sa o facem imediat dupa baie, dupa ce a plans sau s-a agitat sau daca a stat intr-o incapere in care era foarte cald. Pentru a considera ca micutul are febra, temperatura rectala trebuie sa depaseasca 37,5 grade, iar cea sublinguala 37,7 grade.

Cum actionam cand cel mic are febra

Atunci cand copilul are febra, este necesar sa racim atmosfera din camera, sa nu il imbracam mai gros si sa il acoperim cu plapuma si sa il hidratam. In functie de temperatura si de starea generala a copilului, putem apela la antitermice.

Pentru episoadele de febra ale copiilor, este bine sa avem la indemana Profever, comprese fine pe baza de apa si polimer care creeaza un hidrogel. Acestea absorb rapid caldura corpului si nu necesita refrigerare.

Compresele Profever scad febra in siguranta, au efect racoritor timp de 8 ore, sunt usor de aplicat si nu irita pielea bebelusilor.

Distribuiti acest articol ...
Share on Facebook
Facebook
0