Protejeaza natural ficatul copilului tau

Toamna si iarna sunt perioadele din an cand noi, parintii, suntem intr-o continua alerta si cautam tot felul de solutii pentru a preveni problemele care le pot afecta organismul celor mici. De ce? Pentru ca atat pentru o banala raceala, cat si pentru afectiuni mai grave precum laringite, bronsiolite, pneumonii, trebuie sa le administram copiilor un numar mare de medicamente care pe moment fac bine, insa impactul lor pe termen lung trebuie foarte bine cantarit.

Paracetamol, ibuprofen, antibiotice si, apoi cand vine primavara, tratatamente antihelmitice pentru combaterea viermilor paraziti, toate acestea afecteaza organismul copiilor nostri mai ales daca se intampla ca cel mic sa se confrunte cu mai multe probleme de sanatate intr-o perioada scurta de timp.

O viroza in timpul careia copilul a primit paracetamol sau ibuprofen pentru scaderea febrei, urmata la putina vreme de un alt episod de infectie respiratorie sau o otita al carei tratament presupune administrarea unei cure de antibiotic impreuna cu un antiinflamator si un antitermic si care uneori poate recidiva poate lasa urme asupra organismului copilului, organul cel mai afectat fiind ficatul.

Paracetamolul, de exemplu, una dintre cele mai folosite substante pentru combaterea febrei si a durerii, este metabolizat de ficat, dar in doze mari sau in doze repetate frecvent devine hepatoxic. O cantitate prea mare de paracetamol va depasi capacitatea ficatului de a-l metaboliza in conditii de siguranta. Tot ficatul va primi spre prelucrare si antibioticele si restul medicamentelor.

Tocmai de aceea trebuie sa fim extrem de precauti atunci cand administram medicamente copiilor chiar si pentru o simpla viroza si sa urmam intotdeauna indicatiile medicului pediatru.

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda administrarea de antipiretice la copii numai daca temperatura corpului este mai mare de 38,5˚C. Febra este un mijloc de lupta a organismului impotriva infectiilor. Rolul medicamentelor antipiretice nu este acela de a normaliza temperatura, ci de a o scadea atat cat este necesar pentru ca micutul tau sa se simta un pic mai confortabil, iar organismul sa isi poata continua lupta impotriva germenilor cu mecanismul lui propriu, sistemul imunitar.

Alinan Stoptoxin protejeaza ficatul celor mici

Atunci cand se intampla ca micutul tau sa urmeze un tratament cu paracetamol, ibuprofen, antibiotice sau medicamente antihelmitice este bine sa folosesti un hepatoprotector natural care sa ajute in acelasi timp la eliminarea toxinelor rezultate din prelucrarea asaltului medicamentos.

Alinan Stoptoxin este singurul hepatoprotector natural ce are in combinatie 2 extracte naturale standardizate: silimarina si colina.

Actiunea benefica a silimarinei din compozitia Alinan Stoptoxin se bazeaza pe doua mecanisme:

  • mareşte capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, impiedicand procesul de acumulare a toxinelor in ficat
  • stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora.

Actiunea benefica a colinei din compozitia Alinan Stoptoxin contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati de organism.

Alinan Stoptoxin sustine ficatul in tratamentul cu antibiotice, ibuprofen, paracetamol, antiparazitare, protejand celulele hepatice fata de efectul nociv al substantelor medicamentoase.

Alinan Stoptoxin se recomanda incepand cu varsta de 1 an, astfel:

– 1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi,

– 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi,

– peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi.

Alinan Stoptoxin este singurul produs pentru copii ce ajuta la mentinerea sanatatii ficatului prin continutul de colina si silimarina. Acestea sunt cele mai cunoscute si mai bine studiate ingrediente destinate sanatatii ficatului si sunt sustinute nu doar de sute de studii clinice ce le confirma eficacitatea, dar si de utilizarea indelungata in spatiul european.

Distribuiti acest articol ...
Share on facebook
Facebook
0

Produse recomandate

Alinan<sup>®</sup> Stoptoxin<sup>®</sup>, sirop
Alinan® Stoptoxin®, sirop

Combinatie unica de colina si flavonoide cu un puternic efect antioxidant, recomandata pentru functionarea normala a ficatului si protejarea celulelor hepatice.

AFLĂ MAI MULTE